ВСЕ ПО РЕМОНТУ та БУДІВНИЦТВУ - КОЛОМИЯ -
Головна » 2010 » Травень » 10 » Колекція відеокурсів з 3D Studio MAX від TeachVideo (2009-2010/RUS)
20:39
Колекція відеокурсів з 3D Studio MAX від TeachVideo (2009-2010/RUS)

У даній колекції підібрані найкращі відеокурси 3D Studio MAX від провідних виробників інтерактивного обучаещего відео - TeachVideo. Практичний будь-який цікавиться даною сферою знайде у цій добірці ніж поповнити багаж знань та навичок роботи 3D Studio MAX. Всі відео перезаписані з оригінальної програми, СМС не потрібно.

Переглядати ролики найкраще браузером, або програвачем Flash Player Pro v4.2

увійшли відеокурси:

Autodesk 3ds Max 2009
З Autodesk 3ds Max 2009 ви зможете робити вражаючі 3D моделі за менший час. Це повнофункціональне рішення для 3D моделювання, анімації і рендеринга застосовується при розробці найпопулярніших ігор, зйомці фільмів і відеопрограм. Програма дозволяє швидко робити реалістичні персонажі, вдалі спецефекти, захоплюючі комп'ютерні ігри. Всьому цьому Ви можете швидко і без зайвих зусиль навчитися за допомогою нашого відеокурсу. Дивіться і вчіться!

3ds Max. Базовий курс і Просунутий
Відеокурс представляє собою мультимедійний комплекс для самостійного освоєння роботи з графічним пакетом 3ds max. Навчальний матеріал представлений у вигляді інтерактивних відеолекцій. Процес навчання гранично простий і наближений до занять з викладачем. Учень чує голос викладача, що читає лекцію, і бачить на екрані його дії, чинені в процесі розповіді.
Просунута версія курсу для більш детального вивчення роботи з графічним пакетом 3ds max. Навчальний матеріал представлений у вигляді інтерактивних відеолекцій. Процес навчання гранично простий і наближений до занять з викладачем. Учень чує голос викладача, що читає лекцію, і бачить на екрані його дії, чинені в процесі розповіді.

Інтерактивний самовчитель. 3D Studio MAX
Інтерактивний самовчитель - це Ваш особистий викладач в освоєнні програмного пакету Autodesk «3ds Max». З його допомогою Ви активно берете участь в уроці, де кожна операція докладно озвучується професійним диктором і автоматично виділяється на екрані. Це видання дозволить Вам швидко засвоїти весь необхідний матеріал курсу і відразу застосувати отримані навички на практиці. Успішної творчості!

Будуємо будинок в 3ds Max
За допомогою цього відеокурсу, на конкретному прикладі створення моделі будинку, ви зможете освоїти всі особливості, секрети і тонкощі роботи з популярним графічним пакетом Autodesk 3ds Max 2009. Навіть якщо ви до цього моменту ніколи не відкривали програму 3ds Max, створити модель будинку, керуючись нашим відеокурсів, не складе для вас ніяких труднощів. Дивіться і вчіться!

Створюємо інтер'єр в 3ds Max
Якщо Ви вже навчилися будувати будинок в 3Ds Max, то це добре! Тепер ми пропонуємо вам змоделювати в цій же середовищі будівлю кафе! Даний курс дозволить вам зробити точно таке ж кафе, яке вийде в кінцевому результаті або зробити власне, використовуючи отримані навики. У цьому відеокурсу ви навчитеся робити об'єкти інтер'єру, посуд, тканини, зможете робити матеріали для об'єктів, текстуровані їх, налаштовувати світло і камеру і робити кінцеву візуалізацію сцени.

Моделируем BMW X5 в 3ds Max 2010
Як змоделювати відомий люксовий позашляховик в 3ds max? Особливо, якщо стоїть завдання отримати не дитячу іграшку, а реалістичну копію такого гарного автомобіля, як BMW X5. Вивчивши матеріал більш ніж двох десятків уроків цього відеокурсу, ви навчитеся конструювати кожну деталь автомобіля - від загальної форми кузова до самих мініатюрних особливостей, включаючи злами капота, дверей, крил і відбиття світла.

Моделируем стільниковий телефон Google Nexus One в 3DS Max
Відеокурс є докладною інструкцією з побудови моделі стільникового телефону Google Nexus One у програмі 3D Studio Max. Курс дозволить вам у захоплюючій формі отримати навички полігонального моделювання, створення реалістичних матеріалів, встановлення освітлення в сцені. В курсі розглянуті всі необхідні інструменти для побудови моделей будь-якої складності.

Контрольні суми (архів):
CRC32: 1ED8406C
MD5: D343E847734A0976992F3370660F9503
SHA-1: F0FA033BE78C0E55865D101BAA6F2BF4C6A6EDF7

Тих дані:
Відео кодек: Flash
Відео: Flash SWF 800x600
Аудіо: MPEG Audio 3 44,1 KHz

Рік випуску: 2009-2010
Виробник: TeachVideo
Мова: російська
Пігулка: не потрібний
Розмір файлу: 3.18 GB

СКАЧАТЬ

letitbit
Переглядів: 819 | Додав: NAD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Погода та курс вал

Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Цены на бензин
новости

ЛІЧИЛЬНИКИ,ДРУЗІ


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Rambler's Top100 koljmya.at.ua kolomyya.at.ua Украинский портАл Каталог MyList.com.ua КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Строительная компания - ремонт квартир, дизайн интерьеров, евроремонт Украина онлайн Каталог Бригадир :: КОЛОМИЯ, Украина, Ивано-Франковск Безкоштовний каталог сайтів Каталог сайтов Всего.RU Интерьер дома Каталог сайтов :: Развлекательный портал iTotal.RU Весь интернет в одном каталоге! Create a free website ; UKRSTROY.NET -
 информационный строительный портал Украины ProStroy Продажа проектов коттеджей

Цікаві штучки

Русский Шансон - скачать музыку в формате mp3

Cофт, SMS

МОЇ ДРУЗІ Свіжий софт КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Декоративные краски для внутренних помещений Проекти будиночків