ВСЕ ПО РЕМОНТУ та БУДІВНИЦТВУ - КОЛОМИЯ -
Головна » 2010 » Березень » 17 » PRO-100-v4.42
23:58
PRO-100-v4.42

Назва: PRO100
Версія: 4.42 FULL
Функція: дизайн квартири, розробка меблів
Дата виходу: 2007
Розробник: Ecru
ОС: 95/98/ME/2000/NT/2003/XP
Інтерфейс: Російський

PRO100 - це самостійна програма для проектування меблів і аранжування інтер'єрів з негайною стереоскопічною візуалізацією сцени. Відрізняється простотою обслуговування і професіоналізмом рішень, зрозумілістю інтерфейсу і безліччю інструментів, можливістю будови власних бібліотек і користування багатьма, готовими модулями. У будь-який момент, завдяки програмі, получается доступ до автоматично актуалізованої рапорту стружкових пакетів і елементів, оцінку проекту, проекції з нанесенням розмірів, можливість будь-якого роздруківка. Програма цілком самостійна, потребує тільки комп'ютера зі встановленою системою Windows та принтера.

Програма PRO100 застосовується на всіх тих етапах процесу виробництва меблів, на яких споживач хоче осучаснити свою роботу, спираючись на здобутки комп'ютерної техніки. Отже, програма PRO100 може застосовуватися для проектування меблів «з нуля», для будови власної бібліотеки, для планування постачання у виробництві, для аранжування інтер'єрів, або ж, нарешті, для надання сприяння в процесі безпосереднього продажу - на кожному з цих етапів доступна негайна візуалізація , різні типи видів, оцінка і рапорти. Завдяки тому, дана програма витримує випробування як в невеликих, одноосібних, або що складаються з кількох людей фірмах і салонах продажу, так і у великих фабриках, що мають мережі власних магазинів і великі виробничі центри. Простота обслуговування (більшість операцій можна виконати з допомогою миші), швидкість дії, а також постійна можливість введення змін в проект, відмінно полегшує життя виробникам і продавцем меблів.

Програма PRO100 є повністю самостійною аплікацією - не потребує ніякої іншої програми крім системи Windows 95 або більш нової. Робота з програмою відновлює процес створення дійсної меблів - споживач весь час оперує елементами меблів (стружковими пакетами), укладаючи їх у віртуальному просторі аналогічно дійсності. Вживаючи програму, можна проектувати власні бібліотеки елементів, готових меблів і матеріалів, або користуватися доданими до стандартної установки. Програма PRO100 - це універсальний інструмент, що сприяє виробникам і проектувальникам будь-якого типу меблів - кухонної, офісної, кімнатної, спеціального призначення, або городньої (серед наших споживачів знаходяться також проектувальники камінів!).

Більшість операцій, пов'язаних з проектуванням, реалізується швидко і просто за допомогою миші - як у грі кубиками. Додатковим полегшенням роботи є набір панелей інструментів, що містять ряд придатних проектувальнику інструментів правки, таких, як наприклад: прідвіженіе, позиціонування, вирівнювання, обороти. Кожен елемент, який виступає на сцені проекту, має власне вікно властивостей, де прецизійним способом можемо надавати йому певні риси: найменування, розміри, рід матеріалу, співвіднесення з певними групами рапортів, ціну т.п. У цілому складає могутній інструмент, який надає допомогу проектувальнику в його роботі.

Аранжовані інтер'єр можна дивитися в семи проекціях (також в перспективній проекції). У відповідних проекціях проекту програма дозволяє автоматично наносити розміри проектованого інтер'єру. Роботу полегшує п'ять порядків світлової проекції проекту: каркас, ескіз, кольору, текстури, а також повне, реалістична візуалізація. Для кожного з порядків можна також незалежно використовувати графічні ефекти, такі як: напівпрозорість, обведені контурів і тушеваніе. Будь-які вводяться зміни відразу ж враховуються у всіх модулях програми - від зіставлення елементів через прейскурант за всі порядки візуалізації а також включаючи реалістичну. Аранжування приміщення триває кілька хвилин. На кожному робочому етапі можемо будь-яким чином модифікувати що вживаються в проекті модулі, блискавично додавати і усувати утримувачі, полки, або цілу меблі, одним щілинах миші змінити колоритність цілого, або частини проекту. Завдяки всім цим властивостям, програма PRO100 є ідеальним інструментом до безпосередньої роботи з клієнтом.

Після затвердження проекту, власники програми Новий розкрій - можуть автоматично перенести всі необхідні для вирізки стружкові пакети в інструмент, який проводить оптимізацію розкреслені на меблевих плитах, завдяки чому цілий процес від проектування приміщення до відбитка готових схем різання можна реалізувати, не рухаючись від комп'ютера!

Мінімальні вимоги по обладнанню:
* Комп'ютер з процесором Pentium 500MHz, або більш швидким
* По крайней мере, 128МВ оперативної пам'яті RAM
* Близько 200 МВ вільного простору на жорсткому диску (для максимальної установки)
* Графічна карта VGA / SVGA, що дає можливість порядку світловий проекції, по крайней мере, в 256 кольорах (рішуче рекомендуємо порядок HiColor 16 байтів, або TrueColor 24 байти)
* Миша
* Систему Windows 95 або більше нова
* Принтер (опціонально)



Завантажити

letitbit
Переглядів: 1133 | Додав: NAD | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Погода та курс вал

Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Цены на бензин
новости

ЛІЧИЛЬНИКИ,ДРУЗІ


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Rambler's Top100 koljmya.at.ua kolomyya.at.ua Украинский портАл Каталог MyList.com.ua КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Строительная компания - ремонт квартир, дизайн интерьеров, евроремонт Украина онлайн Каталог Бригадир :: КОЛОМИЯ, Украина, Ивано-Франковск Безкоштовний каталог сайтів Каталог сайтов Всего.RU Интерьер дома Каталог сайтов :: Развлекательный портал iTotal.RU Весь интернет в одном каталоге! Create a free website ; UKRSTROY.NET -
 информационный строительный портал Украины ProStroy Продажа проектов коттеджей

Цікаві штучки

Русский Шансон - скачать музыку в формате mp3

Cофт, SMS

МОЇ ДРУЗІ Свіжий софт КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Декоративные краски для внутренних помещений Проекти будиночків