ВСЕ ПО РЕМОНТУ та БУДІВНИЦТВУ - КОЛОМИЯ -
Головна » 2010 » Березень » 5 » Рідкі шпалери
20:17
Рідкі шпалери
По суті, до традиційних шпалер рідкі шпалери не мають ніякого відношення. Рідкі шпалери – більш схожі до фарби і декоративних штукатурок, це особливого роду настінне покриття, що складається з безлічі компонентів. Основою рідких шпалер є дубова кора, бавовна, желатин, слюда, сухі водорості, натуральний шовк, що створює ефект тканини, у деяких випадках срібні і золоті нитки, що підсилюють особливий декоративний ефект. Завдяки складу і технології виготовлення рідкі шпалери є екологічно чистим продуктом, що особливо важливо для людей, що страждають від алергії на «хімію».

Рідкі шпалери можна знайти у двох основних видах: у вигляді сухого порошку, що розводиться теплою водою і наноситься потім на поверхню стін, і в рідкому виді - такий варіант особливо зручний для тих, хто використовує цей вид покриття вперше.

Структура рідких шпалер дозволяє наносити на них будь-яку фактуру, візерунки і орнаменти (фактурна обробка здійснюється після нанесення на стіни спеціальними валиками або пневматичними розпилювачами), а також, варіюючи консистенцію і щільність матеріалу, підсилювати властивості фактури.



Технологія нанесення рідких шпалер на стіни доволі проста: сухий порошок розмочується у воді (обов'язково дотримуйтесь інструкції, у якій зазначені пропорції), а через двадцять хвилин їх уже можна за допомогою шпателя або валика наносити на робочу поверхню. Залежно від товщини та щільності нанесеного шару, час висихання варіюється від півтора до трьох днів. Також необхідно пам'ятати, що при «усадці» рідких шпалер можливе утворення тріщин і зазорів, які легко усунути, розмочивши шар водою і підрівнявши поверхню. Рідкі шпалери до певної міри безвідхіодне виробництво: матеріал, що залишився після обробки стін, можна зберегти і використати надалі для майбутнього ремонту.

Рідкі шпалери давно завоювали собі місце на ринку, що обумовлено рядом незаперечних переваг цього виду настінних покриттів.

Мікропориста структура рідких шпалер, що складає з натуральних компонентів, дозволяє стінам «дихати», завдяки чому їх можна використати в приміщеннях з будь-яким рівнем вологості. Крім того, у такий спосіб підтримується мікроклімат приміщення.



Незаперечною перевагою рідких шпалер є швидкість проведення оздоблювальних ремонтних робіт.

Зроблені з екологічно чистих матеріалів, рідкі шпалери екологічні, антистатичні, відштовхують пил, а крім того, володіють тепло- і звукоізолюючими властивостями.

Рідкі шпалери ідеальні для «проблемних» квартир: вони еластичні, а виходить, не потріскаються не «відстануть» від стіни, маскують всі нерівності та тріщини, а крім всього іншого, безшовні, на відміну від паперових аналогів: не прийдеться мучитись, підганяючи рулони стик у стик, дотримуючись візерунка, зображеного на шпалерах.

Рідкі шпалери довговічні, зносостійкі і допускають можливість проведення вологого прибирання.

Рідкі шпалери, завдяки фактурі і текстурі, надають широкі можливості як для професійних дизайнерів, так і для людей, що вперше затіяли ремонт самотужки. Рідкі шпалери мають широку колірну гаму. Існує можливість комбінації декору - зокрема, можна зробити часткову «проклейку» таких шпалер, створивши на стіні ефект картини, що, безсумнівну, приверне увагу гостей і додасть приміщенню особливий шарм . Крім того, використання золотих і срібних ниток, а також текстилю дозволяє домогтись особливого ефекту.

Переглядів: 1963 | Додав: NAD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Погода та курс вал

Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Цены на бензин
новости

ЛІЧИЛЬНИКИ,ДРУЗІ


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Rambler's Top100 koljmya.at.ua kolomyya.at.ua Украинский портАл Каталог MyList.com.ua КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Строительная компания - ремонт квартир, дизайн интерьеров, евроремонт Украина онлайн Каталог Бригадир :: КОЛОМИЯ, Украина, Ивано-Франковск Безкоштовний каталог сайтів Каталог сайтов Всего.RU Интерьер дома Каталог сайтов :: Развлекательный портал iTotal.RU Весь интернет в одном каталоге! Create a free website ; UKRSTROY.NET -
 информационный строительный портал Украины ProStroy Продажа проектов коттеджей

Цікаві штучки

Русский Шансон - скачать музыку в формате mp3

Cофт, SMS

МОЇ ДРУЗІ Свіжий софт КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Декоративные краски для внутренних помещений Проекти будиночків