ВСЕ ПО РЕМОНТУ та БУДІВНИЦТВУ - КОЛОМИЯ -
Головна » 2010 » Липень » 10 » Idea Spectrum Realtime Landscaping Architect 2.06
23:00
Idea Spectrum Realtime Landscaping Architect 2.06

Професійна програма 2D і 3D моделювання ландшафтного дизайну, яка надає всі інноваціоннние інструменти для якісної візуалізації ваших творчих ідей.



Компанія IDEA Spectrum заснована в 2004році і спеціалізується на розробці програмного забезпечення ландшафтного дизайну, для того щоб полегшити працю домовласників і професійних озеленювачів дизайнерів розробляти свої пейзажі. Перша версія Idea Spectrum Realtime Landscaping Architect побачила світ у березні 2008 року і була результатом розробок більш ніж 4 років інтенсивної праці програмістів і дизайнерів.



Програма дозволяє створювати будь-які об'єкти ландшафтного дизайну від будинків, до басейнів, дренажів і садивного матеріалу. Для зручності користувачів в програму включений стандартний набір шаблонів A0-A4 для коректної роздруківки планів на принтері. Всі ваші плани, які ви створили в 2D варіанті, відразу ж проектуються в реальному 3D форматі (з реалістичними тінями, освітленням і водними поверхнями) - таким чином у вас є можливість миттєве створювати і візуалізувати будь-які моменти зміненого ландшафту. Зручна функція імпорту цифрових зображень, дозволяє вам завантажити фотографію ділянки або будинку вашого замовника в проект, для створення зображень типу "до" і "після".



Основні можливості Idea Spectrum Realtime Landscaping Architect:

- Об'єднує в собі всі можливості Realtime Landscaping Pro, Plus і Photo, а також повну підтримку для розробки планів і пейзажів у форматі CAD креслень.
- Бібліотека програми об'єднує в собі більше 12,800 об'єктів, включаючи 5700 рослин в HD дозвіл, а так само 1200 різних об'єктів ландшафтного дизайну.
- Надає можливість створення дендраплана, рельєфів, тривимірного зображення об'єктів, а також ефект реального подорожі по території. Ви можете створити дендроплан виду ділянки з висоти пташиного польоту, 3D-зображення ділянки з можливістю пересування по території, а так само імітацію відеопрогулкі. Високий ступінь деталізації рослин, таких як дерева, чагарники, квіти, сад, вода, кактус, пальми і багато іншого, допоможе більш реалістично відчути ефект присутності.

Назва: Idea Spectrum Realtime Landscaping Architect
Версія: 2.06
Розробник: www.ideaspectrum.com
Інтерфейс: англійська
Операційна система: Windows 7/Vista/XP.
Розмір файлу: 1.7GB

СКАЧАТЬ

letitbit
Переглядів: 1526 | Додав: NAD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Погода та курс вал

Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Цены на бензин
новости

ЛІЧИЛЬНИКИ,ДРУЗІ


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Rambler's Top100 koljmya.at.ua kolomyya.at.ua Украинский портАл Каталог MyList.com.ua КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Строительная компания - ремонт квартир, дизайн интерьеров, евроремонт Украина онлайн Каталог Бригадир :: КОЛОМИЯ, Украина, Ивано-Франковск Безкоштовний каталог сайтів Каталог сайтов Всего.RU Интерьер дома Каталог сайтов :: Развлекательный портал iTotal.RU Весь интернет в одном каталоге! Create a free website ; UKRSTROY.NET -
 информационный строительный портал Украины ProStroy Продажа проектов коттеджей

Цікаві штучки

Русский Шансон - скачать музыку в формате mp3

Cофт, SMS

МОЇ ДРУЗІ Свіжий софт КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Декоративные краски для внутренних помещений Проекти будиночків