ВСЕ ПО РЕМОНТУ та БУДІВНИЦТВУ - КОЛОМИЯ -
Головна » 2010 » Травень » 2 » PRO100 4.42 Rus + Бібліотеки Повний комплект
09:19
PRO100 4.42 Rus + Бібліотеки Повний комплект


PRO100 - це самостійна програма для проектування меблів і аранжування інтер'єрів з негайною стереоскопічної візуалізацією сцени. Програма PRO100 може застосовуватися для проектування меблів «з нуля», для будови власної бібліотеки, для планування постачання у виробництві, для дизайну інтер'єрів, або ж, нарешті, для надання сприяння в процесі безпосереднього продажу - на кожному з цих етапів доступна негайна візуалізація, різні типи видів, оцінка і рапорти. Завдяки тому, дана програма витримує випробування як в невеликих, одноосібних, або складаються з декількох чоловік фірмах і салонах продажу, так і у великих фабриках, що мають мережі власних магазинів і великі виробничі центри. Простота обслуговування (більшість операцій можна виконати за допомогою миші), швидкість дії, а також постійна можливість введення змін в проекті, відмінно полегшує життя виробникам і продавцям меблів.

Відрізняється простотою обслуговування і професіоналізмом рішень, зрозумілістю інтерфейсу і безліччю інструментів, можливістю побудови власних бібліотек і користування багатьма готовими модулями. У будь-який момент, завдяки програмі, виходить доступ до автоматично актуалізованою рапортом стружкових пакетів і елементів, оцінку проекту, проекції з нанесенням розмірів, можливість будь-якої роздруківки. Програма цілком самостійна, вимагає тільки комп'ютера зі встановленою системою Windows і принтера.

Програма PRO100 застосовується на всіх тих етапах процесу виробництва меблів, на яких споживач хоче осучаснити свою роботу, спираючись на досягнення комп'ютерної техніки.
Програма PRO100 є повністю самостійним додатком - не вимагає ніякої іншої програми крім системи Windows 95 або більш нової. Робота з програмою відновлює процес створення дійсної меблів - споживач весь час оперує елементами меблів (стружковими пакетами), укладаючи їх у віртуальному просторі аналогічно дійсності. Вживаючи програму, можна проектувати власні бібліотеки елементів, готових меблів та матеріалів, або користуватися прикладеними до стандартній установці. Програма PRO100 - це універсальний інструмент, що сприяє виробникам і проектувальникам будь-якого типу меблів - кухонних, офісної, кімнатної, спеціального призначення, або городньої (серед наших споживачів знаходяться також проектувальники камінів!).

Більшість операцій, пов'язаних з проектуванням, реалізується швидко і просто за допомогою миші - як у грі кубиками. Додатковим полегшенням роботи є набір панелей інструментів, що містять ряд придатних проектувальнику інструментів редагування, таких, як наприклад: прідвіженіе, позиціонування, вирівнювання, обертів. Кожен елемент, який виступає на сцені проекту, має власне вікно властивостей, де прецизійним способом можемо надавати йому певні риси: найменування, розміри, рід матеріалу, співвіднесення з певними групами рапортів, ціну і.т.п. У цілому складає могутній інструмент, який надає допомогу проектувальнику в його роботі.

Аранжовані інтер'єр можна дивитися в семи проекціях (також в перспективній проекції). У відповідних проекціях проекту програма дозволяє автоматично наносити розміри проектованого інтер'єру. Роботу полегшує п'ять порядків світловий проекції проекту: каркас, ескіз, кольори, текстури, а також повна, реалістична візуалізація. Для кожного з порядків можна також незалежно використовувати графічні ефекти, такі як: напівпрозорість, Обведення контурів і тушеваніе. Будь-які вводяться зміни відразу ж враховуються в усіх модулях програми - від зіставлення елементів через прейскурант за всі порядки візуалізації, включаючи реалістичну. Аранжування приміщення триває кілька хвилин. На кожному робочому етапі можемо будь-яким чином модифіковані вживаються в проекті модулі, блискавично додавати і усувати тримачі, полиці, або цілу меблі, одним клацаючи миші змінити колоритність цілого, або частини проекту. Завдяки всім цим властивостям, програма PRO100 є ідеальним інструментом для безпосередньої роботи з клієнтом. Після затвердження проекту, власники програми Новий розкрій - можуть автоматично перенести всі необхідні для вирізки стружкові пакети в інструмент, який проводить оптимізацію розкреслену на меблевих плитах, завдяки чому цілий процес від проектування приміщення до відбитка готових схем різання можна реалізувати, не рухаючись від комп'ютера!


Дод.інфо:
В архіві - у каталозі бібліотеки представлені всілякі матеріали для створення неповторного дизайну приміщень за допомогою програми PRO100. Крім матеріалів, каталог містить величезну кількість елементів готових меблів: м'якою, офісної, а також шафи-купе, передпокої, меблі для ванної. Велику частину займає кухонні меблі.

Платформа: Windows 2000/NT/2003/XP/Seven 7
Мова: Російська
Ліки: присутній
Розмір: 571 Mb

Скачать


letitbit.net
Переглядів: 897 | Додав: NAD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Погода та курс вал

Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Цены на бензин
новости

ЛІЧИЛЬНИКИ,ДРУЗІ


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Rambler's Top100 koljmya.at.ua kolomyya.at.ua Украинский портАл Каталог MyList.com.ua КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Строительная компания - ремонт квартир, дизайн интерьеров, евроремонт Украина онлайн Каталог Бригадир :: КОЛОМИЯ, Украина, Ивано-Франковск Безкоштовний каталог сайтів Каталог сайтов Всего.RU Интерьер дома Каталог сайтов :: Развлекательный портал iTotal.RU Весь интернет в одном каталоге! Create a free website ; UKRSTROY.NET -
 информационный строительный портал Украины ProStroy Продажа проектов коттеджей

Цікаві штучки

Русский Шансон - скачать музыку в формате mp3

Cофт, SMS

МОЇ ДРУЗІ Свіжий софт КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Декоративные краски для внутренних помещений Проекти будиночків