ВСЕ ПО РЕМОНТУ та БУДІВНИЦТВУ - КОЛОМИЯ -
Головна » 2010 » Березень » 5 » Фактурна штукатурка
20:24
Фактурна штукатурка
Люди люблять тривимірне зображення, та зазвичай в наших квартирах стіни, стелі, підлога, та всі меблі мають плоскі поверхні. Для тих хто хоче змінити такий вигляд кімнати і була створена декоративна штукатурка.

Декоративна штукатурка являє собою неоднорідну масу, за допомогою якої на стінах можна створити об’ємні фігури. Крім того декоративна штукатурка відміно впорається з усіма нерівностями стін та забезпечить теплоізоляцію. Хоча декоративна штукатурка має велику вологостійкість та в неї є одна цікава властивість – паропроникність. Це означає що шар штукатурки буде пропускати пару і при цьому не буде псуватись.

Існує велика кількість видів декоративної штукатурки. По структурі штукатурки виділяють чотири основні типи – баранчик, шуба, короїд та штукатурна фарба.



Велике значення у створенні вигляду декоративної штукатурки має розмір та форма її зерна та інструмент, за допомогою якого виконують оздоблювальні роботи.

В залежності від типу основи розрізняють такі види декоративної штукатурки:



1. Мінеральна штукатурка – її основою є цемент. Така штукатурка продається у вигляді сухої суміші, яку необхідно розводити водою в певному співвідношенні.

Мінеральна штукатурка має високу паропроникність та вогнестійкість. Найчастіше цей вид штукатурки використовують для зовнішнього утеплення стін.

2. Акрилова штукатурка – її основа акрилові смоли. Така штукатурка продається вже в готовому для використання вигляді. Її можна наносити на будь яке покриття (мінеральне чи дисперсійне). Паропроникність акрилової штукатурки нижча, але вона більш стійка до впливів різних кліматичних факторів.


3. Силікатна штукатурка – її основою являється рідке скло. Вона як і акрилова продається вже в готовою для використання. Цю штукатурку наносять на силікатні та мінеральні покриття. У силікатної штукатурки високий рівень паропроникності та невеликий вибір кольорів. Використовують силікатну штукатурку тільки з силікатною грунтівкою. В деяких країнах вона заборонена, тому що вважається небезпечною для навколишнього середовища.

4. Силіконова штукатурка – її основою є силіконові смоли. Цей вид декоративної штукатурки також продається у виді готової суміші. Наносять цю штукатурку на мінеральні покриття. Перевагами цього виду штукатурки є великий термін експлуатації, стійкість до забруднення та вологи, висока паропровідність. Використовувати її можна тільки з силіконовою грунтівкою.



Силікатну і силіконову штукатурку через їх характеристики можна використовувати при будівництві в промислових районах та в місцях з підвищеною вологістю.
Переглядів: 1485 | Додав: NAD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Погода та курс вал

Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Цены на бензин
новости

ЛІЧИЛЬНИКИ,ДРУЗІ


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Rambler's Top100 koljmya.at.ua kolomyya.at.ua Украинский портАл Каталог MyList.com.ua КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Строительная компания - ремонт квартир, дизайн интерьеров, евроремонт Украина онлайн Каталог Бригадир :: КОЛОМИЯ, Украина, Ивано-Франковск Безкоштовний каталог сайтів Каталог сайтов Всего.RU Интерьер дома Каталог сайтов :: Развлекательный портал iTotal.RU Весь интернет в одном каталоге! Create a free website ; UKRSTROY.NET -
 информационный строительный портал Украины ProStroy Продажа проектов коттеджей

Цікаві штучки

Русский Шансон - скачать музыку в формате mp3

Cофт, SMS

МОЇ ДРУЗІ Свіжий софт КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Декоративные краски для внутренних помещений Проекти будиночків