ВСЕ ПО РЕМОНТУ та БУДІВНИЦТВУ - КОЛОМИЯ -
Головна » 2010 » Березень » 05
Люди люблять тривимірне зображення, та зазвичай в наших квартирах стіни, стелі, підлога, та всі меблі мають плоскі поверхні. Для тих хто хоче змінити такий вигляд кімнати і була створена декоративна штукатурка.

Декоративна штукатурка являє собою неоднорідну масу, за допомогою якої на стінах можна створити об’ємні фігури. Крім того декоративна штукатурка відміно впорається з усіма нерівностями стін та забезпечить теплоізоляцію. Хоча декоративна штукатурка має велику вологостійкість та в неї є одна цікава властивість – паропроникність. Це означає що шар штукатурки буде пропускати пару і при цьому не буде псуватись.

Існує велика кількість видів декоративної штукатурки. По структурі штукатурки виділяють чотири основні типи – баранчик, шуба, короїд та штукатурна фарба.



Велике значення у створенні вигляду декоративної штукатурки має розмір та форма її зерна та інструмент, за допомогою яког ... Читати далі »
Переглядів: 1480 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

Ліпнина широко використовувалася в Стародавньому Єгипті, в Давній Греції, і в Стародавньому Римі. З тих пір вона незмінно присутня у всіх архітектурних стилях - класицизм, ренесанс, бароко, рококо, ампір, модерн.
За свою виразність ліпнина - королева малих архітектурних форм. Вона вносить різноманітність у гладку монотонність стін і стелі, надає їм об'єм і наповнює приміщення атмосферою урочистості. Традиційно в ліпнині використовувались стилізовані орнаменти з рослинними мотивами - листя, плоди, квіти, виноград, лавр, пальми; морськими мотивами - риби, дельфіни, раковини, русалки і тритон; міфологічними мотивами – класикою яких стали титани. А то і повністю абстрактні елементи декору у вигляді різних завитків і розеток.

За багатовікову історію ліпні зображення набули символічного значення: змія говорила про мудрість господаря, лавр - символ слави, фрукти - уособлювали родючість. Широко використов ... Читати далі »
Переглядів: 2398 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

По суті, до традиційних шпалер рідкі шпалери не мають ніякого відношення. Рідкі шпалери – більш схожі до фарби і декоративних штукатурок, це особливого роду настінне покриття, що складається з безлічі компонентів. Основою рідких шпалер є дубова кора, бавовна, желатин, слюда, сухі водорості, натуральний шовк, що створює ефект тканини, у деяких випадках срібні і золоті нитки, що підсилюють особливий декоративний ефект. Завдяки складу і технології виготовлення рідкі шпалери є екологічно чистим продуктом, що особливо важливо для людей, що страждають від алергії на «хімію».

Рідкі шпалери можна знайти у двох основних видах: у вигляді сухого порошку, що розводиться теплою водою і наноситься потім на поверхню стін, і в рідкому виді - такий варіант особливо зручний для тих, хто використовує цей вид покриття вперше.

Структура рідких шпалер дозволяє наносити на них будь-яку фактуру, візерунки і о ... Читати далі »
Переглядів: 1959 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

Хто з нас хоча б іноді не мріяв жити у палаці, стіни якого оздоблені вишуканими тканинами найрізноманітніших відтінків, з витонченими візерунками та орнаментами. Час палаців, здається, проходить, та і не всім вони по кишені. Однак прогрес не стоїть на місці. Розкішним (у всіх змістах цього слова) драпіруванням і драпірувальним тканинам на зміну приходять тканинні шпалери, які ні в чому, не поступаються своїм коштовним аналогам.

Тканинні шпалери являють собою натуральні тканини (бавовна, віскоза, льон, шовк, джут, фетр), наклеєні на паперову основу. Якщо пошукати, можна знайти тканинні шпалери з ефектом, наприклад, велюру або ж інших ворсистих поверхонь.

При виборі тканинних шпалер необхідно пам'ятати, що вони класифікуються не тільки по зовнішньому вигляді, але і по типу обклеювання приміщення.



Тканинні шпалери один з самих цікавих та нестандартних видів оформлення внутрішн ... Читати далі »
Переглядів: 603 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

Здавалося б, що може бути складного у шпалерах. Та це тільки на перший погляд. Або до першого ремонту, коли починаєш хапатись за голову і намагатись розібратись, який тип шпалер підійде саме для твоєї квартири. Якраз в вирішені цього питання ми і спробуемо вам допомогти. В цій статі ми дамо роз’яснення чим водостійкі шпалери відрізняються від візерункових, а вінілові від рідких та де і в яких умовах їх можна використовувати.

Всі види шпалер можна класифікувати по декількох ознаках. Перша - це зносостійкість або водостійкість. Найменш міцними є звичайні паперові шпалери. Вони, як правило, застосовуються для обклеювання кімнат. Водостійкі шпалери являють собою або синтетичну плівку, або основу, на яку нанесений захисний пластиковий або полімерний шар, що дозволяє збільшити термін експлуатації шпалер. Такі шпалери можна мити, протирати вологою ганчіркою, але без використання мийних засобі ... Читати далі »
Переглядів: 1092 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)


Склошпалери - дуже цікаве декоративне настінне покриття. Основу склошпалер становить скляна нитка, яку виплавляють з кварцового піску, соди, доломіту та вапна. У такому вигляді, скло набуває дуже цікаві властивості. Воно стає дуже міцним і еластичним. При виготовлені склошпалер зі скловолокна ткуть фактурні тканини з різними малюнками (ромб, ялинка, листочки і т.д.). Склошпалери можуть бути одношаровими і двошаровими (на паперовій основі).
Плюси склошпалер:

* Екологічність, склошпалери виготовляються з природної сировини і в них немає токсичних компонентів.
* Склошпалери гігієнічні та гіпоалергенні, вони не притягують пил і не накопичують статичної електрики.
* Склошпалери пожежнобезпечні, вони не підтримують горіння і не виділяють отруйних речовин при контакті з вогнем.
* Склошпалери проникливі для повітря і стіни під ними ... Читати далі »
Переглядів: 2280 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)


Название: AD/Architectural Digest №2 (февраль 2010)
Страниц: 134
Формат: pdf
Качество: хорошее
Размер файла: 58,6 Мб
Язык: русский ... Читати далі »
Переглядів: 586 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

Название: Квартирный ответ №3 (март 2010)
Страниц: 121
Формат: pdf
Качество: норм
Размер файла: ~60 Мб
Язык: русский ... Читати далі »
Переглядів: 598 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

Название: Мой уютный дом №3 (март 2010)
Страниц: 45
Формат: pdf
Размер: 31 Мб
Качество: HQ
Язык: русский
... Читати далі »
Переглядів: 583 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)



Журнал содержит полезную информацию по оборудованию квартиры, практические рекомендации по ремонту и оформлению интерьера. В журнале «Уютная квартира» публикуются обзоры бытовой техники, информация о товарах для дома, идеи для тех, кто умеет и хочет превратить старые вещи в стильные и оригинальные детали интерьера.
«Уютная квартира» – это, прежде всего практические советы и рекомендации по благоустройству и реконструкции вашей квартиры, лучшие примеры дизайна и планировки, комфорт на каждый день, приятные мелочи, цветы в доме, элементы декора.

Рубрики:

ИДЕИ ДЛЯ ДИЗАЙНА
Зеркальные поверхности в интерьере и аксессуарах
5 замечательных идей для дизайна стены
Белым по белому
Лоскутные шедевры

ОРГАНИЗАЦИЯ ПРОСТРАНСТВА
Советы по перепланировке 1-комнатной квартиры
Варианты перепланировки 2-комнатной квартиры
Нестандартный подхо ... Читати далі »
Переглядів: 573 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

«Красивые квартиры» - свежая информация о ремонте, перепланировке, реконструкции жилища, оформлении интерьера, традиционном и современном дизайне, применении для этих целей самых оптимальных материалов и технологий. В качестве авторов и консультантов выступают общепризнанные специалисты в этой сфере, профессионалы-практики России и стран Европы.
Название: Красивые квартиры №2
Год: 2010
Жанр: Обустройство и дизайн квартир
Страницы: 120
Формат: PDF
Язык: Русский
Качество: Отсканированные страницы
Размер: 49,0 МБ
Переглядів: 614 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

Основных разделов на диске три. Рассмотрим подробнее, что это за разделы:
1. Содержание
Основной раздел "Содержание", является главным на диске.
В этом разделе систематизирована информация по теме.
В раздел ведет кнопка Содержание
2. Интернет-ссылки
В нем вы найдете ссылки на популярные web-ресурсы по теме диска
В раздел ведет кнопка Ссылки
3. Полезные программы
В нем вы найдете подборку программ, которые часто бывают необходимы любому пользователю компьютера.
В раздел ведет кнопка Программы

СКАЧАТЬ

letitbit.net

... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

Рассказанное о потолках в этой книге, думаем, будет открытием для многих - ведь мы привыкли видеть над головой обычный белый потолок: меловой, крашенный водоэмульсионкой или клееный обоями, тоже в основном белыми. Однако оказывается, что потолки-то бывают разные и по конструкции, и по дизайну, и прочные они, и красивые, и ухаживать за ними легко, и от протечек они надежно защищают. А если хотите традиционные - тоже подскажем, как справится с этим нелегким делом - привести в порядок потолки в вашей квартире, чтобы было "на уровне".

Жанр: Учебник
Автор: Раимов С.С.
Качество: хорошее
Язык: русский
Формат файла: djvu
Размер: 2.45 mb
Скачать Евроремонт своими руками "Потолки"

СКАЧАТЬ

... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: NAD | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

Пошук

Погода та курс вал

Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Відправити SMS Цены на бензин
новости

ЛІЧИЛЬНИКИ,ДРУЗІ


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Rambler's Top100 koljmya.at.ua kolomyya.at.ua Украинский портАл Каталог MyList.com.ua КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter Строительная компания - ремонт квартир, дизайн интерьеров, евроремонт Украина онлайн Каталог Бригадир :: КОЛОМИЯ, Украина, Ивано-Франковск Безкоштовний каталог сайтів Каталог сайтов Всего.RU Интерьер дома Каталог сайтов :: Развлекательный портал iTotal.RU Весь интернет в одном каталоге! Create a free website ; UKRSTROY.NET -
 информационный строительный портал Украины ProStroy Продажа проектов коттеджей

Цікаві штучки

Русский Шансон - скачать музыку в формате mp3

Cофт, SMS

МОЇ ДРУЗІ Свіжий софт КОЛОМИЯ ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ Декоративные краски для внутренних помещений Проекти будиночків